Geen zin in seks door anticonceptiepil (oplossingen)

Heb ik echt geen zin in seks door pil gebruik
Wanneer je als vrouw behoefte hebt aan een anti conceptiemiddel zal door de huisarts maar wat snel de anti conceptiepil worden voorgeschreven. Een huisarts zal jou vertellen wat de voordelen zijn van de anticonceptiepil. Het grootste voordeel is in dit geval dat je niet in verwachting kan raken. Daarnaast wordt het middel echter ook voorgeschreven bij vrouwen die een heel heftige menstruatie ervaren tijdens hun menopauze, kortom; de anticonceptiepil is een populair middel bij vrouwen. De pil is echter alles behalve een lustpil voor vrouwen; geen zin in seks door pil gebruik is namelijk een heel vaak voorkomend probleem. Hoe dat komt gaan we je nu uitleggen.

kersenpitkussen, medischemallemolen.nl

Hormonen die je lichaam verstoren
In de anticonceptiepil zit een grote hoeveelheid hormonen. Deze hormonen verstoren bepaalde functies in jouw lichaam en de belangrijkste functie die wordt aangetast is jouw libido. Het kan zijn dat je regelmatig denkt; ‘ik heb helemaal geen zin in seks met mijn man’ terwijl jullie elkaar nog steeds even aantrekkelijk vinden. De hormonen uit de anticonceptiepil zorgen er echter voor dat die sekslust die bij jullie aanwezig is wordt verstoord. Je ervaart zelfs gespannen borsten en vaginale droogheid, wat zorgt voor een pijnlijk gevoel onder het vrijen. Een lustpil voor vrouwen klinkt als een goed idee, maar jij zit na dit verhaal te hebben gelezen niet te wachten op nog meer hormonen in jouw lichaam. In dat geval is het goed om te weten dat er een lustpil bestaat die uitsluitend natuurlijke bestanddelen bevat en daarnaast ook nog eens heerlijk smaakt.

De kans is groot dat jij het hoofdbestanddeel van deze lustpil ergens op een geheime plek in je voorraad bewaart; chocola. Choco Stimula XL, de naam zegt het eigenlijk al, bevat alle werkzame bestanddelen van chocola. De uitwerking voor jou zal zijn dat je libido toeneemt en dat jij je weer die aantrekkelijke vrouw voelt die je in werkelijkheid bent. Geen zin in seks behoort dan ook tot het verleden.

(51)