Braun Silk·expert Pro 5 PL5124 + Braun FS1000 gezichtsonthaarder

 358,98

Artikelnummer: 885544 Categorie:

Beschrijving

Met de Braun Silk·expert Pro 5 PL5124 + Braun FS1000 gezichtsonthaarder verwijder je voorafgaand aan jouw IPL behandeling alle haartjes van je lichaam en gezicht.

IPL lichtontharingsapparaat
Met de 400.000 lichtflitsen onthaar je jarenlang jouw hele lichaam. De ingebouwde sensor leest tijdens het behandelen continu jouw huid en past hierop de lichtintensiteit aan. Zo weet je zeker dat je nooit met een te hoge of te lage intensiteit jouw huid behandelt. Dankzij het precisie opzetstuk behandel je ook gemakkelijk je oksels en bikinilijn. Voorafgaand aan de behandeling scheer je jouw lichaam glad met het meegeleverde scheermesje en de gezichtsonthaarder. Hierdoor voorkom je dat je jouw haartjes verbrandt.

Gezichtsonthaarder
Met de gezichtsonthaarder onthaar je jouw gezicht voorafgaand aan de behandeling, of tussen de behandelingen door. Je mist hierbij geen enkel haartje dankzij de ingebouwde verlichting. De kleine kop van de onthaarder beweeg je soepel over je gezicht, waarbij je ook moeilijke plekken zoals je bovenlip of kin eenvoudig bereikt. Na gebruik borstel je de kop schoon met het onderhoudsborsteltje en sluit je het apparaat met de dop. Zo neem je de onthaarder veilig en beschermd mee onderweg.

Let op: een IPL apparaat is niet geschikt als je zwanger bent, bepaalde medicijnen inneemt of sproeten hebt. Lees voor gebruik de handleiding om te checken of dit product geschikt is voor jou.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braun Silk·expert Pro 5 PL5124 + Braun FS1000 gezichtsonthaarder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.