Thuis trainen

Thuis trainen is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Het gemak om de deur niet uit te hoeven om in de sportschool te trainen of aan een groepsles deel te nemen  is een van de grootste aantrekkingskrachten.

Thuis trainen is ook aanzienlijk goedkoper dan lesgeld een lidmaatschap van een sportschool. Er zijn tal van geweldige opties online beschikbaar en je kan ze vaak gratis uitproberen. Bovendien suggereert onderzoek dat trainen met behulp van online apps of programma’s mensen kan helpen bepaalde barrières te overwinnen. Barrières zoals een gebrek aan tijd, faciliteiten of gewoon de drempel om te starten.

Mensen kunnen een workout kiezen afhankelijk van hoe ze zich die dag voelen. Wie zich wil ontspannen of stress wil verminderen, kan kiezen voor yoga of pilates. Yoga accessoires koop je gemakkelijk online. Voor mensen die willen afvallen of hun conditie willen verbeteren, zijn er intensieve cardiotrainingen die ook endorfine kunnen stimuleren, de positiviteitshormonen in de hersenen. Rek- en strekoefeningen kunnen een goede optie zijn voor mensen die lang aan een bureau zitten of rugpijn hebben. Ook alle fitnessartikelen koop je gemakkelijk online.

 

 

Ben je op zoek naar zeer goede ondersteuning en een zachte ondergrond om yoga poses op uit te voeren? Dan is deze yoga mat van Positive Things helemaal wat je zoekt! Deze yogamat is gemaakt van de hoogste kwaliteit TPE waardoor hij zeer comfortabel en stevig is.
De VirtuFit Vinyl Dumbellset in Koffer bevat drie sets van twee dumbbells: een rode set van 0,5 kg, een groene van 1 kg en een blauwe van 1,5 kg. Deze lichte dumbells gebruik je niet voor gewichtheffen, maar om een andere oefening net ietsje zwaarder te maken.

 


De juiste workout kiezen

 

Wanneer mensen overwegen thuis te gaan trainen, hebben ze vaak bepaalde doelen voor ogen. Van gewichtsverlies, kracht en flexibiliteit tot het verbeteren van de coördinatie, het vinden van innerlijke rust en zich gewoon gezonder voelen, er zijn online workouts die voor iedereen geschikt zijn.

Een snelle online zoekopdracht levert een enorme keuze aan workouts op om te proberen. Mensen kunnen er een kiezen op basis van hun doelen, beschikbare tijd en vaardigheidsniveau (beginner, gemiddeld of gevorderd).

Het is meestal het beste om een verscheidenheid aan workouts te proberen om het interessant te houden. Sommige mensen vinden een programma dat bij hen past en houden zich daaraan, terwijl anderen mixen en matchen, afhankelijk van hoe ze zich op de dag voelen.


Online workouts van Studio C zijn zeker de moeite om te proberen, zij bieden een enorme diversiteit aan workouts en zijn er op gericht dat ze door hun korte tijdsduur voor iedereen gemakkelijk in hun programma in te lassen zijn. Klik hieronder voor meer info.

 

Korte online workouts, KLIK HIER

 

Samenvatting thuis trainen


Thuis trainen is populairder dan het ooit geweest is, en naarmate de vraag toeneemt, zullen meer en meer programma’s online beschikbaar komen.

Er zijn fitnesstrainers, soorten oefeningen en schema’s die voor iedereen geschikt zijn. Het is gewoon een kwestie van het vinden van wat het beste werkt voor jou.

Lees ook ons blog : Nu starten met meer bewegen – Medische-mallemolen (medischemallemolen.nl)

 

(47)