rode gist rijst

Rode gist rijst verlaagt je cholesterolgehalte

Overweeg je Rode Gist Rijst supplementen als een natuurlijke remedie die je cholesterolgehalte kan verlagen? Een hoge opeenhoping van cholesterol vernauwt de slagaders (atherosclerose). Hierdoor wordt het moeilijk om voldoende bloed door uw aderen te laten stromen. Door deze ophoping van vetafzettingen in de bloedvaten loopt u het risico op hartaandoeningen, een hartaanval en een beroerte.

 

Wat is rode gist rijst

 

Rode gist rijst is een commercieel verkrijgbaar voedingssupplement geëxtraheerd uit rode rijst en gefermenteerd met een schimmel, Monascus purpureus. Sommige Rode Gist Rijst producten bevatten stoffen genaamd monacolines of natuurlijke statines, die worden geproduceerd door de gist. Dit extract wordt al sinds 800 na Christus gebruikt als traditioneel Chinees geneesmiddel.

Er is de laatste jaren een toegenomen belangstelling voor de rol van nutraceuticals, zoals rode gist rijst, als vervanging voor statines. Voor personen die bijwerkingen ondervinden van statines of voor een natuurlijk alternatief willen kiezen, is Rode Gist Rijst een keuze.

 

Wat is een hoog cholesterolgehalte?

 

Wist u dat het totale cholesterolgehalte alleen met een bloedtest kan worden vastgesteld en dat het is opgebouwd uit twee lipoproteïnen? Low-Density Lipoprotein (LDL) cholesterol, bekend als ongezonde of “slechte” cholesterol en High-Density Lipoprotein (HDL) cholesterol staat bekend als “goede” cholesterol. Een hoog niveau van LDL verhoogt het risico op bloedklonters of een hartaanval.

 

Bewezen effecten van Rode Gist Rijst

 

De Chinese traditionele geneeskunde gebruikt dit extract voor zijn krachtige medicinale eigenschappen. Gegevens van duizenden jaren traditioneel gebruik, gecombineerd met klinische studies, wijzen op de vele voordelen van Rode Gist Rijst. Een onderzoek bij patiënten die het dagelijks gebruik van statines niet konden verdragen, vond een daling van zowel het totale cholesterol als het LDL-cholesterol.

Wat is het verband tussen een hoog cholesterolgehalte en gezondheidsrisico’s?

 

Vooraanstaande medische organisaties waarschuwen voor ongecontroleerde hoge niveaus van totaal en LDL-cholesterol. Dit zijn ernstige risicofactoren voor (atherosclerotische) beroerten, coronaire hartziekten, diabetes en hoge bloeddruk. Andere stofwisselingssyndromen zijn hoge bloeddruk, gewichtsbeheersing, verhoogde bloedsuikerspiegel en veranderingen in het cholesterol- of triglyceridengehalte.

 

Geneesmiddelen op recept voor de behandeling van een hoog cholesterolgehalte

 

Uw arts kan u statines hebben voorgeschreven om het gevaarlijke cholesterolgehalte in uw bloed te verlagen. Door de niveaus te verlagen, helpen ze hartaanvallen, beroertes en zelfs de dood door hartaandoeningen te voorkomen. Klinisch samengestelde statines op recept helpen met succes het LDL-cholesterolgehalte te verlagen. Verbindingen zoals Monacoline K zijn natuurlijk voorkomende statines. Deze verbindingen zitten in statines die op recept verkrijgbaar zijn.

Rode Gist Rijst is de meest effectieve vrij verkrijgbare therapie voor de behandeling van een verhoogd LDL-cholesterol en vermindert het LDL-gehalte met 20%-30%. Studies hebben van dit supplement een populair, regulier supplement-alternatief gemaakt voor voorgeschreven statines.

 

Dieet-manieren om uw LDL-cholesterol op natuurlijke wijze te helpen verlagen

 

Om de risico’s van LDL-cholesterol, hartaanval en beroerte te verminderen, is het belangrijk om uw cholesterolgehalte te verlagen. Voedingsdeskundigen zeggen dat de belangrijkste aanbeveling voor het verlagen van het cholesterolgehalte bestaat uit het elimineren of op zijn minst drastisch beperken van bepaalde voedingsmiddelen.

Gebruik producten met een goede vetzuursamenstelling, een goede balans van onverzadigde vetten; beperk cholesterolrijke voeding en vermijd transvetten.

Een hartgezond dieet met veel vezels, volle granen, fruit, groenten, peulvruchten en bonen is een belangrijke stap om de inname van verzadigde vetten zoals die in rood vlees en volvette zuivelproducten te verminderen.

 

Manieren om uw HDL-cholesterol op natuurlijke wijze te verhogen

 

U kunt helpen uw HDL-cholesterol te verhogen door uw levensstijl aan te passen: stoppen met alcohol en roken, lichaamsbeweging en gewichtsverlies zijn belangrijke pijlers. Dagelijkse aërobe en weerstandsoefeningen waarbij de hartslag tot 85% van het maximum wordt verhoogd, kunnen het HDL-cholesterol verhogen en het LDL-cholesterol verlagen

 

Meer info
koopjesdrogisterij.nl (€24,19)

 

Hoe Rode Gist Rijst innemen ?

 

Het is het beste om het met voedsel in te nemen. Als u het supplement slechts één keer per dag inneemt, kan u dit het beste innemen voor het slapen gaan. Zo bereikt meer product de lever. Over het algemeen maakt de lever ‘s nachts de meeste cholesterol aan, wanneer de inname van voedsel het laagst is.

Neem het supplement niet als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. Net als bij statines kan pompelmoes het risico op bijwerkingen verhogen. U mag het niet innemen met sint-janskruid. Overleg met uw arts als u van plan bent om dit supplement te nemen. Op de lange termijn genomen, door gezonde volwassenen, kunnen supplementen met Rode Gist Rijst helpen het cholesterolgehalte in het bloed aanzienlijk te verlagen.

 

(162)