haartransplantatie

Haartransplantatie voor beginners

Steeds meer mensen zijn bekend met de term haartransplantatie maar wat is dat nu eigenlijk en wat moet je weten voordat je eraan begint. Een haartransplantatie is eigenlijk letterlijk het verplaatsen van haren van de ene plek op het hoofd naar de andere met als beoogd resultaat het verdichten van de haargroei en het wegwerken van kalende plekken op het hoofd of het creëren van een nieuwe haarlijn.

Haartransplantatie, wat bereik ik ermee ?

Het is voor veel mensen zowel mannen als vrouwen een vervelende confrontatie met de werkelijkheid als zij in de spiegel kijken. Velen worden onzeker over het uiterlijk en vinden dat ze er ouder uit zien als zij daadwerkelijk zijn dit alles door een wijkende haargrens of een kalende plek op het achterhoofd. In veel gevallen kunnen  wij u helpen door middel van een haartransplantatie  met alle bijkomende voordelen. Het resultaat van een Hair Implant behandeling is dat u op de kale plekken die er eerder zichtbaar waren op het hoofd weer haren ziet groeien en als bonus meer zelf vertrouwen en een beter zelfbeeld krijgt. wij kunnen uiteraard niet zorgen voor meer haren maar we kunnen de haren beter verdelen over de hoofdhuid door de geavanceerde techniek die bij onze kliniek wordt gebruikt houdt u hier bovendien geen littekens aan over. Uw nieuwe coupe zal er dus volledig natuurlijk uitzien en dit met slechts minimale inspanning van uw kant.

Hoe lang gaat dat mee ?

Als u een Hair Implant behandeling heeft ondergaan is het resultaat hiervan voor de rest van uw leven zichtbaar de getransplanteerde haren zullen niet meer uit vallen omdat deze genetisch verschillend zijn van de haren die bovenop uw hoofd groeien, de haren die u verloren hebt komen uiteraard niet terug maar de haren die hiervoor in de plaats komen zijn sterker,dikker en de haar is genetisch geprogrammeerd om niet uit te vallen dit is ook de reden dat veel mannen een ring van haar over houden aan de zijkant en achterkant van het hoofd maar dat het haar bovenop het hoofd wel uitvalt.

Natural Hair Implant de techniek

Wat u met weten over Hair Implant. In onze kliniek worden de cliënten niet in alle gevallen geschoren voor een haartransplantatie dit is afhankelijk van de grote van de behandeling. Als u bent voorbereid en het gesprek met de arts heeft gevoerd gaan we echt beginnen. Door middel van een speciaal hiervoor ontwikkelde extractor worden de donor follikels(haarzakjes) 1 voor 1 verwijderd en door de assistente gesorteerd op hoeveel haren hier uit groeien variërend van 1 tot 4. Na de extractie worden de haren ook stuk voor stuk weer geïmplanteerd in het ontvangende gebied dat vooraf in overleg met uzelf is vastgesteld, na het terugplaatsen van de haren is de behandeling klaar en kunt u naar huis om te genieten van de resultaten en de groei van de haren te bewonderen ongeveer 4 tot 6 maanden later is het volledige resultaat zichtbaar.

Lees ook ons blog : last-van-kaalheid-met-deze-tips-kun-je-haaruitval-bestrijden

(17)