Ouderenzorg

Welke diensten biedt Vitalis?

Er zijn veel verschillende verpleeghulpen die enorm goed werk voor ouderen verrichten. Een goed voorbeeld hiervan is Vitalis. Zij bieden een totaalpakket aan voor mensen die zorgbehoevend zijn of gebruik willen maken van een gemakkelijke dienst. Het team van vitalis staat 24/7 voor u klaar.

zorgtoeslag medischemallemolen.nl

Welke diensten levert Vitalis?

Het is mogelijk om binnen 24 uur een zorgaanvraag te doen en een zorgplan op te starten bij Vitalis.

Daarbij zijn de volgende diensten mogelijk:

– Verpleging en verzorging. Vitalis levert zowel verpleging als verzorging voor mensen die tijdelijk of langdurige zorg nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan ziekte of een operatie, maar natuurlijk ook als de leeftijd er om vraagt. Het team van Zorg Eindhoven staat uiteraard voor uw klaar. In Eindhoven is Vitalis de beste zorgaanbieder. Intensieve zorg wordt geboden, op maat. Ook zijn er vele vrijwilligers die

– Ook is personenalarmering mogelijk. Daarbij is het voordeel dat u wel thuis kan blijven wonen. Dit gebeurd dan met behulp van zorg als dit nodig mocht zijn.

– Maaltijden thuis is een dienst die koken verruild voor een maaltijd aan huis. Dit betekent gezond eten zonder te moeten koken. Dit betekend onbezorgd de maaltijden op tafel.

– Persoonlijke ondersteuning bi het huishouden is waarschijnlijk de bekendste vorm van thuiszorg. Het huishoudelijk werk is fysiek zwaar. Het is daarom verstandig dat andere mensen dit voor u doen. Denk aan stofzuigen, ramen lappen etc. Het kan allemaal voor u gedaan worden.

– Een andere mogelijkheid die vitalis biedt is herstelzorg Zorghotel Vitassist. In dit zorghotel in Eindhoven staat zorg op maat centraal.

– Naast het zorghotel is de behandeling thuis ook een dienst die Zorg Eindhoven levert. Een behandeling thuis is natuurlijk ook mogelijk. Mensen met dementie, alleenstaande ouderen of chronisch zieken in de laatste fase van hun leven, het zijn allemaal kwetsbare groepen. Deze groepen goed thuis te behandelen met een behandeling thuis.

– Beeldzorg is een modern communicatiemiddel dat de beschikking stelt over het informeren via de computer. Daarbij wordt op afstand zorg gegeven.

– Mantelzorgondersteuning komt vaak voor. Het is natuurlijk zwaar om als familielid of vriend(in) de gehele zorg op je te nemen. Hierbij kan Vitalis u helpen het huishouden te ondersteunen.

– Wij bieden Thuiszorg en Ouderenzorg op een professionele wijze. Wij vinden het belangrijk dat de ouderen centraal staan in onze instellingen, maar ook zeker bij thuiszorg. Een kopje koffie voor de gezelligheid moet er dan ook zeker vanaf kunnen vinden wij.

Nu bent u volledig geïnformeerd over het zorgaanbod van Vitalis op het gebied van Thuiszorg Eindhoven.

(57)