Online consult

Medischemallemolen.nl  is een informatieve website die samenwerkt met dokteronline.com, deze organisatie is gespecialiseerd in het aanbieden van een online consult.

Dokteronline.com biedt zelf geen producten aan, maar regelen – indien gewenst – voor u een online consult. Het online consult is steeds met een geregistreerde en onafhankelijke arts.

Het eventueel daaruit voortkomende recept wordt naar uw huisadres gestuurd. Indien u daartoe opdracht geeft kan het ook door hen doorgestuurd worden naar Blueclinic. Blueclinic zorgt ervoor dat u met uw recept veilig, snel en discreet echte producten kunt krijgen. Deze producten zijn altijd van goede gecontroleerde onafhankelijke EU-apotheken.

Dokteronline.com is een consultservice en geen online dokter, online apotheek of internetapotheek.

Bekijk hier alle mogelijke behandelingen

Deze dienst kan geschikt zijn voor personen die niet naar een dokterspraktijk kunnen gaan en de voorkeur geven aan een zorgverlener via een online platform.

U voelt zich niet goed, maar u moet te lang wachten op een afspraak bij uw dokter? Dankzij dokteronline.com hoeft u niet langer de deur uit voor een afspraak met een dokter en kan u onmiddellijk geholpen worden.

Dokteronline.com regelt online consulten, gepersonaliseerde behandelingsplannen en voortdurende follow-upsessies. Mensen moeten gedetailleerde informatie verstrekken over hun omstandigheden.

Deze dienst is echter mogelijk niet geschikt voor personen met beperkte internettoegang of personen die dringende zorg en behandeling nodig hebben.

Start hier met je online consult