Beter slapen

 

Een goede nachtrust is ongelooflijk belangrijk voor uw gezondheid. Het is zelfs net zo belangrijk als een evenwichtige, voedzame voeding en lichaamsbeweging. In deze shop vind je een gamma van producten die beter slapen kunnen bevorderen.

 

 

Het belang van beter slapen

 

Een beangstigend feit: is dat tweederde van alle volwassenen die in ontwikkelde landen zijn geboren, elke nacht minder dan de aanbevolen hoeveelheid slaap halen.
Dit is ontnuchterend omdat zelfs een licht slaaptekort grote gevolgen heeft voor elk aspect van ons lichamelijk, geestelijk en emotioneel welzijn.
Op lange termijn is er een duidelijk verband tussen slaaptekort en het risico op ernstige gezondheidsproblemen.

Velen van ons zijn zo gewend geraakt aan onze problematische slaaproutines dat we een soort “functioneel” slaaptekort ervaren. Beter slapen is dan ook iets dat voor velen onder ons een belangrijk aspect kan zijn om beter te functioneren in het dagelijkse leven.

Het is zelfs aangetoond dat een belangrijke oorzaak van het gevoel van ongelukkig zijn, ontevredenheid, onbehagen en lijden van veel mensen verborgen ligt in hun verstoorde slaapgewoonten.

 

Tijd om actie te ondernemen

 

Actie is de beste remedie, maar daarvoor is bewustzijn nodig. Scroll alvast eens door deze shop ‘beter slapen’, je vindt hier een groot gamma van producten die  je alvast gaan helpen bij beter slapen.

Voor het slapen een kop kruidenthee met melatonine, een gemakkelijke manier die bewezen heeft ervoor te zorgen dat men sneller in slaap valt. Zorg voor een donkere kamer of gebruik hiervoor een verduisterend slaapmasker.

Voor een goede slaap is een juiste matras en kussen natuurlijk onontbeerlijk, dit is een belangrijke investering die niet over het hoofd mag gezien worden.