Mentaal welzijn

Lezen overe  ‘mentale gezondheid’

Mentaal welzijn omvat emotioneel, psychologisch en sociaal welzijn en beïnvloedt hoe je denkt, voelt en handelt. Het werkt in eenheid met je lichaam en beïnvloedt hoe je met stress omgaat, met anderen omgaat en keuzes maakt. In deze boekenshop  vind je boeken die je kunnen helpen om tot een beter mentaal evenwicht te komen.

 

Een persoonlijke zoektocht naar een lang en gelukkig leven.
Meer info
paagman.nl (€14,95)
Meer info
bol.com (€11,50)
Meer info
bookspot.nl (€19,95)

 

Emotioneel welzijn een onderdeel van je mentaal welzijn

Voor je emotionele welzijn, een onderdeel van mentaal welzijn,  zorgen is belangrijk. Als je emotioneel gezond bent, beheers je de verschillende elementen van je leven zonder de controle te verliezen. Je weet veerkrachtig om te gaan met je verschillende uitingen van je emoties .

Het boekenaanbod in deze shop geeft je verschillende mogelijkheden om je te verdiepen in het welzijn van mensen, welke je ook de mogelijkheden geeft om je te verdiepen in je eigen emotioneel welzijn.

De boeken ‘ongetemd leven’ zijn een aanrader als je hier actief mee aan de slag wil.

Een geweldig leerzaam boek en wederom een ware eyeopener van de Heer Scherder is het boek ‘het brein en het hart’. Makkelijk leesbaar en voor eenieder te begrijpen! Echt een must-have voor iedereen die zijn mentaal welzijn en  en fysieke gezondheid belangrijk vindt. Kortom doe jezelf of een ander een plezier!

 

Mindfull leven voor een beter mentaal welzijn

Mindfull leven, we hebben er vaak de mond van vol. Wat kan mindfulness betekenen ?
Het boek ‘dingen die je alleen ziet als je eer tijd voor neemt’, gaat over rust vinden in een te drukke wereld.
Een probleem waar velen onder ons met te kampen hebben. De vele gevolgen zijn bekend burn-outs, sterke nood aan een verlichting van stress enz…

Geen wonder dat de dingen zoals mindfulness, mediteren en yogische praktijken zo’n vaart nemen.
Heb je interesse of wil je starten met één van deze praktijken kijk dan ook zeker even rond in onze ‘mentaal welzijn’ boekenshop.

Een persoonlijke zoektocht naar een lang en gelukkig leven.