aantrekkingskracht

De wet van aantrekkingskracht

 

Sommigen zeggen dat de geheime wet van aantrekkingskracht de wil van het universum vertegenwoordigt. En de wil van het universum wordt beheerst door negatieve en positieve krachten die altijd met elkaar strijden. Individuele belichamingen van deze twee krachten kunnen de uitkomst manipuleren van wie de strijd wint.

In ons geval is de geest het individu, de krachten zijn onze gedachten, en het resultaat leidt ofwel tot een gelukkig vervuld leven ofwel tot een leven gevuld met droefheid en spijt.

Dus, hoe beheers je deze krachten? De echte vraag die je jezelf moet stellen is: hoe bewerkstellig ik mijn verlangen met behulp van de wet van aantrekkingskracht?

Lees verder om dat uit te vinden.

 

Wat is de wet van aantrekkingskracht?

 

Simpel gezegd, de wet van aantrekkingskracht is de handeling van het manifesteren van je eigen gedachten.

Veel mensen zijn zich niet bewust van de kracht van hun gedachten. Gedachten worden onze werkelijkheid, dus negativiteit, angst en bezorgdheid leiden tot situaties die deze situaties naar de voorgrond brengen in onze omgeving.

Zie de woorden en beelden in onze geest als spiegels en de echte wereld als een weerspiegeling van die spiegel. Deze reflectie lijkt voor de meeste mensen het resultaat van krachten van buitenaf en niet het effect van onze interne dialoog.

Wat we zien is slechts een projectie van wat we geloven dat waar is.

Het aantrekkende deel werkt als een magneet. Weerspiegelingen van vreugde en verdriet weerkaatsen op de mensen om ons heen en komen uiteindelijk terug om onze eigen projectie van het bestaan te bevredigen. Als wij in mislukking geloven, dan zal mislukking zijn weg naar ons toe vinden, hetzelfde geldt voor succes.

Dit is vergelijkbaar met de wet van karma en het concept van terugkrijgen wat we in het universum stoppen. Karma zuiveren is een techniek die vergelijkbaar is met de manifestatie van onze verlangens.

kundalini yoga

De geschiedenis van de Wet van Aantrekkingskracht

 

Dit principe klinkt misschien bekend in de oren omdat het de basis is van vele religies en spirituele praktijken.

Het beheersen van de geest door meditatie wordt al duizenden jaren gebruikt. Vele wijzen zoals Babaji, de boodschapper van de wederopstanding van Kriya Yoga, gebruikten zijn geest om aardse verlangens te overstijgen en te manifesteren.

Het werd zelfs door Jezus gebruikt om materie te manipuleren, wat beschouwd werd als het verrichten van wonderen, maar het waren slechts handelingen van een verhoogde staat van controle door het concept van manifestatie.

Meer recent is de wet van aantrekkingskracht gepredikt en gebruikt door beroemdheden en professionele atleten als de rechtvaardiging achter hun ambities en uiteindelijk succes. Deze praktijk hoeft echter niet voorbehouden te zijn aan de rijken en beroemden; het kan door iedereen en om welke reden dan ook worden gebruikt.

Het wijdverbreide gebruik van yoga en meditatie heeft door de geschiedenis heen de perfecte poort verschaft om individuen met succes aan te moedigen de controle over hun geest en hun lot als wezens met een vrije wil te herwinnen.


Hoe bewerkstellig Ik Mijn Verlangens?

 

Meditatie yoga kan ons helpen in de zoektocht om onze meest precieze wensen te manifesteren, maar de actie moet uit onze eigen geest komen.

Meditatie geeft de focus en helderheid om eerst te begrijpen wat we het meest verlangen. We kunnen een rustige en heldere staat van bewustzijn gebruiken om ons het leven voor te stellen dat we willen leiden. Dan gebruiken we deze visie als een katalysator om de perceptie van onze realiteit te veranderen.

Projecteer deze visie op de wereld. Geloof dat het gebeurt, en het zal zich beginnen te ontvouwen. Twijfel er niet aan dat je zult krijgen wat je wilt. Elke actie die je onderneemt zou moeten bijdragen aan het verhaal dat je jezelf vertelt.

 

Gebruik van de Wet van Aantrekkingskracht

 

De wet van aantrekkingskracht en manifestatie kan gebruikt worden voor specifieke doeleinden en voor algeheel geluk. Net als bij het leggen van een puzzel, waarbij elk stukje delen van een compleet beeld onthult, moeten we rekening houden met elk deel van ons leven om ons volledig tevreden te voelen.

 

Liefde bewerkstelligen met de Wet van Aantrekkingskracht

 

Iedereen wil in zijn leven bevredigende relaties hebben, vol wederzijdse tederheid en zorg. Vaak kan liefde vermomd zijn als afhankelijkheid en ervoor zorgen dat we negatieve relaties kiezen, gebaseerd op een laag zelfbeeld, gevoelens van waardeloosheid, of een algemeen gebrek aan respect voor onze eigen behoeften.

We moeten onszelf geen echte liefde verkopen. En om het te verwerven, moeten we eerst erkennen dat ons ego kan interfereren in het proces van liefhebben.

Welke verlangens voeden het ego en welke verlangens verheffen onze geest? Een ego zoekt liefde om een leegte te vullen, maar een geest zoekt liefde om zich uit te drukken en te groeien.

Beslis welke aspecten van je liefde-zoeken passen in de categorie van de geest. Laat de egoïstische verlangens van het ego los en geef uiting aan je geest in de wereld. Deze goedhartige actie zal terugkaatsen in de vorm van ware liefde, een liefde die je verdient.

 

Geld Manifesteren

 

Het verlangen naar rijkdom is een lastig concept, omdat het kan leiden tot hebzucht, egoïsme en jaloezie.

Helaas leven we in een wereld waar geld nodig is om te overleven. Maar we moeten niet vergeten dat het idee van geld alleen past in de materialistische wereld; het is een verzinsel van de maatschappij. Het voedt de ziel niet, daarom moet het niet worden aanbeden, noch moet het ons leven beheersen. Daarom vragen we het universum alleen om wat we nodig hebben. We vragen om geld om ons zielenwerk op dit aardse vlak te vervullen, dus wees voorzichtig met je intenties over rijkdom.

Identificeer je behoefte aan geld door eerst je doel te ontdekken. Heb je geld nodig omdat je een hekel hebt aan iemand die het heeft of heb je een doel voor ogen?

Deze intenties zullen het effect van je verlangens bepalen. Zuivere verlangens zullen resulteren in positieve uitkomsten, maar kwade wil kan leiden tot een spiraal van jaloezie en ego-verbranding.

Zorg er eerst voor dat je verlangen naar geld uit je hart komt en stel je dan de resultaten voor die van dit geld zullen komen. Neem kleine stapjes in de richting van je doel en zie het vorderen met elke verwezenlijking.

 

Bewerkstelling Genezing en Gezondheid met de Wet van Aantrekkingskracht

 

Stress en angst zijn de gedragingen van geestelijke en lichamelijke gezondheid, die alleen door gedachten worden gegenereerd. Onze gedachten vertellen ons wanneer we ziek zijn, en ze kunnen ons ook vertellen wanneer we gezond zijn. Ze zijn krachtige remedies, maar kunnen ook het middel zijn dat ons ziek houdt.

Van diepe meditatie is bekend dat het het lichaam geneest. Net zoals slaap de cellen van het lichaam regenereert, stimuleert meditatie zuurstof door het bloed, vermindert het stress en kalmeert het de geest. We hoeven echter niet consequent te mediteren om een gezond lichaam te behouden.

We kunnen beginnen met het manifesteren van een gezonde geest die ons bevrijdt van de paranoia van ziekte. Een hypochonder kan zichzelf letterlijk ziek maken door er alleen maar aan te denken. We kunnen veel ziekten vermijden door ze gewoon uit onze mentale realiteit te verwijderen. Geloof dat je kerngezond bent en je lichaam zal zich ernaar gedragen.

 

Bewerkstellig Overvloed

 

Als je eenmaal de wet van aantrekkinskracht onder de knie hebt, is het mogelijk om een algehele overvloed in het leven te krijgen. Het leven is nooit perfect omdat de dualiteit van de aarde in balans moet zijn, maar als we dit begrijpen dan mag niets ons geluk verstoren.

Aanvaarding van de wil van het universum: dat alles gebeurt volgens een plan, d.w.z. een geleerde les of een transcendentie van de geest. Deze mentaliteit kan ons bevrijden van de last van het lijden.

Overvloed zal komen als we geloven dat al het leven overvloedig is, ongeacht de pijn die ermee gepaard gaat. De pijn maakt net zo goed deel uit van het leven als het plezier; verwelkom beide als de zegening van het leven en wees vrij.

 


Verander je geest, verander je leven

 

Verwezelijking kan een moeilijke taak lijken als we gewend zijn te geloven dat onze omgeving ons beïnvloedt in plaats van dat wij onze omgeving beïnvloeden. De eerste stap om de wet van aantrekkingskracht te begrijpen is dit idee te verwijderen en vertrouwen te hebben in de kracht van onze geest. Neem de proef op de som door je de hele dag op één simpel ding te concentreren, zoals je voor te stellen dat er geen verkeer zal zijn op je weg naar huis en zie dan het bewijs voor jezelf.

 

(39)