de beste Elektrische deken

De Beste Elektrische Dekens Van 2022

 

Hoe kies je de beste elektrische dekens voor deze winter?

 

Elektrische dekens kunnen de slaapkwaliteit verbeteren. Vooral voor mensen die het moeilijk vinden om zich in een koud bed te nestelen. Verstijven in een gespannen houding is de natuurlijke reactie van het lichaam op de prikkel van kou. Dit is niet de ideale oplossing om een ​​goede nachtrust te garanderen. Een elektrisch deken haalt het resterende vocht uit de lakens.  Hierdoor is het de beste oplossing om het bed comfortabeler te maken. 

Voor een echt aangename nachtrust is het goed om het model te kiezen dat het beste bij jou past. Het kan lang duren om de juiste oplossing te vinden die aan de verwachtingen voldoet. Hier hebben we de beste modellen verzameld die momenteel op het internet beschikbaar zijn. We raden je aan de beoordelingen te lezen om er zeker van te zijn dat jij degene vindt die het beste aan jouw behoeften voldoet.

Zoals bijvoorbeeld de eerste drie modellen die bovenaan het overzicht staan ​​en die online het beoordeeld zijn door gebruikers.  De Hydas elektrische deken is veruit de beste kwaliteit-prijs aankoop. De MaxKare Elektrische Deken is aangenaam om aan te raken. Het kan ook zonder laken ertussen worden gebruikt. De Cosi Home elektrische deken is een mooie oplossing om te slapen in een warme omhelzing door de juiste temperatuur te kiezen tussen de verschillende beschikbare temperaturen.


Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische deken?

 

De aanschaf van een elektrische deken kun je kopen als je weet wat jouw wensen en behoeftes zijn. Wanneer je weet op welke manier het deken zal worden gebruikt. In feite is er geen enkel perfect model. Velen lenen zich om op een specifieke manier te worden gebruikt.

Wie een deken voor in huis kiest zal blij zijn met de introductie van nieuwe modellen die ook geschikt zijn voor gebruik op de bank. Perfect om in te spelen op de nieuwe gewoontes, waardoor marathons van tv-series kijken op Netflix steeds vaker voorkomen. Deze elektrische dekens kunnen dus ook worden gebruikt als ze niet in het bed liggen. Het is goed om de materialen, stoffen, activeringstijden en zelfuitschakeling zorgvuldig te bekijken en dan pas te kiezen. Dankzij een reeks aanwijzingen waar je op moet letten kun je het model kiezen dat bij jouw behoeften past, simpelweg door te weten wat je nodig hebt.

 

Hoe werken elektrische dekens?


Een systeem van interne weerstanden, met waterdichte en geïsoleerde bedrading, zorgt ervoor dat de warmte zich over het hele oppervlak van het bed kan verspreiden. Op deze manier geeft het de warmte af aan het bed en aan de persoon, zodat de temperatuur van het bed eerder in de optimale staat komt, zelfs als het buiten vriest.

 

De voeding is direct, dus deze moet op het stopcontact worden aangesloten. Meestal ligt het verbruik tussen de 50 en 150 watt en het variabele vermogen is ook afhankelijk van de snelheid waarmee het de hoge temperaturen bereikt, waardoor je direct de gewenste aangename warmte krijgt.

 

Is een elektrische deken veilig?


In het algemeen moet worden gezegd dat een electrische deken, net als alle huishoudelijke apparaten die op het thuisnetwerk zijn aangesloten, een elektromagnetisch veld afgeeft. Het is echter niet zodanig dat het de goede werking in gevaar brengt. Aan de andere kant kunnen we zeggen dat het goed is om de grootst mogelijke aandacht aan veiligheid te besteden en het wel los te koppelen aan het einde van de tijd die is ingesteld.

In sommige gevallen kan het handig zijn om het stopcontact aan te sluiten op een stekkerdoos: Druk gewoon op de schakelaar om de doorgang van elektrische stroom naar de deken te stoppen terwijl je slaapt.

 

Kan je elektrische dekens wassen?


In tegenstelling tot vroeger is het tegenwoordig gemakkelijker om goed voor een elektrische deken te zorgen. Het kan in de wasmachine worden gewassen zonder de verwarmingselementen aan de binnenkant te hoeven verwijderen. De enige voorzorgsmaatregel is het verwijderen van de voeding en de elektrische onderdelen die niet in contact met water mogen komen, zoals aangegeven in de specifieke was instructies.

 

De kabels aan de binnenkant zijn altijd geïsoleerd om vocht te weerstaan ​​en hebben geen speciale zorg nodig, behalve dan dat ze niet in de droogtrommel mogen worden gedroogd, chemisch mogen worden gereinigd of agressieve producten zoals bleekmiddel mogen worden gebruikt. De instructies zijn duidelijk en altijd precies aangegeven bij de kwaliteitsproducten. Hierdoor kun je de deken beter verzorgen en lang laten meegaan.

 

In het verleden, en in sommige gevallen nog steeds, moesten dekens niet worden opgevouwen maar opgerold; Dit om te voorkomen dat de kabels binnenin te veel werden belast. Tegenwoordig kunnen de beste modellen gemakkelijk worden opgevouwen en dezelfde ruimte in een kast innemen als een normale deken, afhankelijk van de maat.

 

Hoe moet je elektrische dekens wegleggen?


De onderdeken en het elektrische deken zijn niet hetzelfde. Het verschil kan ook worden bepaald door de weerstand van de interne elementen tegen de druk van het lichaam. In feite wordt de deken per definitie bovenop het laken en in het midden van de sprei gelegd. Zo rust hij direct op het lichaam en niet op de matras zoals bij het onderdeken.

 

Een wezenlijk verschil dat het min of meer comfortabel maakt om het deken te hanteren. Dit  om te voorkomen dat hij wegglijdt. In feite maken de andere structuur, het grotere gewicht aan de binnenkant en aan één kant waar de stroomkabel wordt aangesloten en de afmetingen die niet altijd ruim zijn, het gemakkelijker om een elektrische deken gemakkelijk naar één kant te schuiven of van het bed af te rollen.

 

Hoe gebruik je elektrische dekens?


Het gebruik van de elektrische deken moet voldoen aan bepaalde regels en voorzorgsmaatregelen die de veiligheid maximaliseren. Het is immers goed om te onthouden dat het apparaat warmte afgeeft en dat doet op een moment van maximale kwetsbaarheid, dat wil zeggen, terwijl je slaapt.

Afhankelijk van de kwaliteit van het product kan worden gerekend op verschillende veiligheidsniveaus van het beveiligingssysteem. Zo is het belangrijk dat hij een intern stabilisatiesysteem heeft dat, meer dan de thermostaat zelf, temperatuurschommelingen kan voorkomen. Dus hoe constanter de warmte die wordt geproduceerd om dezelfde omgevingsomstandigheden onder de dekens te behouden, hoe beter het resultaat zal zijn voor degenen die zich ingepakt en in slaap bevinden.

 

Volg de instructies zorgvuldig


De beste elektrische dekens zijn die met de CE-markering, deze regel geldt in ieder geval en zeker als het gaat om voorwerpen die een gevaar kunnen vormen voor de eigen veiligheid.  Deze hebben ook gedetailleerde instructies, waarin wordt uitgelegd hoe je de deken veilig kunt gebruiken. De instructies geven bijvoorbeeld aan hoe lang het continu aan kan staan. De aanduidingen van het type automatische uitschakeling, indien deze langer of beperkt zijn tot drie uur, kunnen een grotere of kleinere weerstand van het interne verwarmingssysteem aangeven.

 

Hoe moet je elektrische dekens wassen?


Voordat je een elektrische deken gaat wassen moet je nogmaals de instructies op de verpakking controleren. Het bewaren ervan is een goede manier om een ​​lange levensduur van het product te garanderen en het maken van fatale fouten te voorkomen. Vaak is het mogelijk om alleen de deken in de wasmachine te wassen, dus je moet ervoor zorgen dat je de stroomkabel moet verwijderen of dat het interne verwarmingssysteem naar verwachting ook loskomt.

Droge vlekverwijdering zou een optie kunnen zijn, in feite riskeer je wel het interne gaas te beschadigen als je te hard over de vlek wrijft. Ook de droger wordt vaak niet aanbevolen om beschadiging van de delicate interne structuur te voorkomen.


Het verschil met het elektrische onderdeken


Er is een verschil tussen elektrische onderdekens en elektrische dekens. Dit zijn twee verschillende producten die zich kenmerken door verschillende eigenschappen. De ene wordt gebruikt als een oppervlaktelaag van de matras, is bedekt met het onderlaken om op die manier de matras direct aan de basis te verwarmen. De elektrische onderdeken heeft de neiging om minder warmte af te voeren omdat het zich naar boven verspreidt, waardoor de lakens en dekens erboven worden verwarmd. Dit moet echter wel zo zijn ontworpen dat het bestand is tegen de druk van het lichaam, want het mag geen ongemak of schade veroorzaken door bewegingen tijdens de nacht.

 De elektrische deken daarentegen wordt er juist bovenop gelegd, tussen het laken en de sprei. Het heeft de functie om op de schouders te rusten en daardoor de aangename warmte af te geven die het zelfs bij vriestemperaturen aangenamer maakt om in bed te stappen.

 

De door ons aanbevolen elektrische dekens:

 

Hydas Elektrische deken – standaard – prijs/kwaliteit de beste optie

 

Heeft u het vaak koud in bed? Dan wordt het tijd om daar iets aan te doen! Kou kan u namelijk uit uw slaap houden en is bovendien heel onaangenaam. Het aanzetten van de verwarming is een mogelijkheid. Dit  zorgt echter voor een droge verwarmingslucht in de kamer én een hogere energierekening. Deze elektrische deken van het merk HYDAS is een uitstekend alternatief! De deken zorgt ervoor dat u nooit meer in een koud bed hoeft te stappen. Het  houdt u gedurende de nacht heerlijk warm. U kunt de deken onder uw onderlaken leggen en met de vier elastische banden aan uw matras bevestigen. Zo verschuift de deken niet. De deken is gemaakt van dun en zacht materiaal. U heeft de keuze uit drie verschillende temperatuurstanden. Na 180 minuten schakelt de deken automatisch uit. De deken heeft ongeveer 20 minuten nodig om op te warmen. Dankzij het extra lange snoer is de deken extra makkelijk in gebruik. Het bedieningspaneel is afneembaar. Zonder paneel is de deken wasbaar op 30°C.

 

 

 

MaxKare Dubbele elektrische deken


Een van de beste elektrische dekens van 2022 is gemaakt met een ongebruikelijke combinatie van materialen en verdient een podium. Flanel wordt gekenmerkt door zijn zachtheid bij aanraking. Het geeft het aangename gevoel op de huid, wat de deken van zichzelf warm maakt. Dit zelfs als de elektrische weerstand al is uitgeschakeld. De stof is ademend en heeft niet de neiging om het vocht op te hopen dat normaal door het lichaam wordt geproduceerd.

Binnenin brengt het netwerk van kabels het op temperatuur, waardoor het warmer wordt tot de optimale gradatie op basis van de omgevingscondities. Het heeft zes verwarmingsniveaus om uit te kiezen. Hoewel het maximale slechts voor een korte tijd moet worden gebruikt om het bed snel te verwarmen. De deken is zo ontworpen dat het interne apparaat na drie uur gebruik wordt uitgeschakeld. Het is dus gemakkelijk om de werking ervan te programmeren, zonder handmatig in te hoeven grijpen door de slaap te onderbreken.

 

Deze luxe  flanellen elektrische  deken, ontworpen met het oog op ultiem comfort, is perfect om u warm en knus te houden op koude winternachten. Gemaakt van ongelooflijk zacht flanel, is deze luxe deken perfect om op de bank te kruipen met uw geliefden of om op uw dekbed te dragen voor extra comfort.
Meer info
bol.com

 

 Cosi Home® elektrische deken


We raden deze elektrische deken aan die je echt moet kopen voor de tv-serie kijkmarathon op de bank. Deze deken is zeer populair, omdat het de grootte heeft van een enkele deken, maar royaal zodat je jezelf kunt omwikkelen en maximaal comfort krijgt.

Je kunt tot negen temperatuurstanden instellen en zo in korte tijd het gewenste resultaat bereiken. Het heeft een automatische uitschakelfunctie die kan plaatsvinden na een interval van een uur of negen uur. Het is uitgerust met een risico-preventiesysteem voor oververhitting. Een essentieel element, aanwezig in alle dekens die voldoen aan de wetgeving en wat hier nog belangrijker is, juist omdat het de hele nacht kan blijven liggen als jij slaapt.

De stof is zacht fleece, ademend, maar heerlijk dik en omhullend zonder aangenaam te zijn, zelfs als het verwarmingsmechanisme is uitgeschakeld. De bediening is eenvoudig af te stellen dankzij de aanwezige afstandsbediening en aangesloten op het dek. Het heeft een groot genoeg display zodat je alle informatie in één oogopslag kunt zien.

 

Cosi® XL elektrische fleece bovendeken. Wasbaar in de machine, ingebouwde timer en 9 verwarmingsniveaus. Deze XL extra grote premium elektrische deken van Cosi® biedt ultiem comfort tijdens ijskoude winteravonden.
Meer info
bol.com (€103,00)

 

Medisana elektrische deken


Een van de niet te missen aanbiedingen is deze Medisana elektrische deken. Het onderscheidt zich van de anderen producten  door zijn bijzondere elegantie. Het heeft een mooie uitstraling met aandacht voor detail, waardoor het zelfs in andere contexten dan in bed kan worden gebruikt. Het kan op de bank worden geplaatst en hier kan het naar behoefte worden gebruikt.  Het  deken is gemaakt van zacht fleece waardoor hij heerlijk aanvoelt. Met het ergonomische bedieningspaneel met de 3 temperatuurstanden stel je eenvoudig de gewenste warmte in. Daarnaast is de elektrische deken op 3 manieren te gebruiken: als verwarmingsdeken, poncho of stola dankzij de drukknopen.

 De keuze voor microvezel is effectief omdat de deken licht, zacht aanvoelt en ademend is.

 

Deze verwarmingsdeken HB 677 van Medisana zorgt voor een aangenaam zacht gevoel en een heerlijke slaapervaring.
Meer info
bol.com

 

Cresta Elektrische deken met vermogensniveaus


De vergelijking tussen de dekens gaat verder met dit model van goed vakmanschap en bovendien aangeboden tegen een voordelige prijs. Het heeft een mooie belijning en wordt gewaardeerd om de zachte en ietwat dikke stof. Het kan op het bed over de lakens worden gebruikt, of bijvoorbeeld tijdens het ontspannen op de bank.

De Cresta Care KTS110 elektrische warmtedeken is een heerlijke warme -, extra warmte aan de voeten en comfortabele deken. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen. Deze veilige deken van hoogwaardige kwaliteit houdt u lekker warm in de koude dagen. De deken is geschikt voor 1 persoon. Het heeft één controller zodat de temperatuur naar eigen wens ingesteld kan worden. De 3 warmte standen zorgen voor een comfortabel gebruik. De deken is gemaakt van zachte dubbel laags Polarfleece en voelt heerlijk zacht

 

met 180 minuten timer en machine wasbaar cosy fleece 150x80 cm
Meer info
bol.com (€32,99)

 

 Navaris Elektrische deken 3 verwarmingsniveaus


Hier is nog een goede kans tussen de best verkochte items. Het is een veilig, economisch product met een aangename kwaliteit om aan te raken. De temperatuur kan op drie niveaus worden aangepast en daarom is het gemakkelijk om de ideale temperatuur te vinden, door het maximum te activeren voordat je de deken gebruikt en deze vervolgens naar behoefte te verlagen. De timer maakt het mogelijk om zichzelf binnen drie uur uit te schakelen, zodat het voorstel van Navaris onder de vereenvoudigde bediening valt. Het is een van de meest geschikte voor gebruik dat beperkt is tot de vroege stadia van de slaap.

 

Deze Navaris tweepersoons elektrische bovendeken is ideaal om lekker onder te kruipen tijdens koude winternachten. Met de timer schakelt de deken na 180 minuten automatisch uit.
Meer info
bol.com (€76,99)

 

Carmen Elektrische deken in flanel met automatische uitschakeling


Voordelig er warmpjes bijliggen met deze elektrische 1-persoons onderdeken CEB1501W van Carmen. De deken is in bed te gebruiken en geeft een aangename warmte af, zodat je tijdens de koudere dagen heerlijk in slaap valt. De schakelaar is voorzien van 2 warmtestanden, waardoor je zelf jouw perfecte stand kunt kiezen. De 5 lagen stof zorgen voor optimaal gebruikerscomfort en het snoer met extra dunne aansluiting is eenvoudig te verwijderen, zodat je de deken ook in de wasmachine kunt wassen.

 

Lig er warmpjes bij met dit elektrisch 1-persoons onderdeken CEB1501W van Carmen. Het deken is in bed te gebruiken en geeft een aangename warmte af, zodat je tijdens de koudere dagen heerlijk in slaap valt. De schakelaar is voorzien van 2 warmtestanden, waardoor je zelf jouw perfecte stand kunt kiezen. De 5 lagen stof zorgen voor optimaal gebruikerscomfort en het snoer met extra dunne aansluiting is eenvoudig te verwijderen, zodat je de deken ook in de wasmachine kunt wassen.
Meer info
bol.com (€29,95)

 

https://medischemallemolen.nl/snelle-tips-voor-voldoende-slaap/

(64)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.