craniocradle

CranioCradle, natuurlijke pijnverlichting.

 

Gebruik de CranioCradle om gespannen spieren te ontspannen en zeurende pijnen te verlichten.

De CranioCradle is een effectief, natuurlijk gezondheidsproduct dat gespannen spieren van het hoofd tot de lage rug en elk triggerpoint daartussenin zachtjes ontspant. Het werkt in enkele minuten om pijn te verlichten. Het helpt bij chronische hoofd- en nekpijn, hoofdpijn, migraine, whiplash, rug- en lumbale problemen. De CranioCradle is gebaseerd op osteopathische, craniosacrale en massagetechnieken. Hij  is samengesteld om vakkundige therapeutische handen onder het lichaam na te bootsen.

 

Stressverlichting en spierontspanning

Het CranioCradle Home Therapy kussen is ontworpen om ongemak en stress op uw spieren en gewrichten te verlichten. Het eenvoudige ontwerp is bedoeld om uw nek te ondersteunen en uw hoofd te laten rusten. Dit gebeurt  zonder dat de wervelkolom in de verdrukking komt. De CranioCradle helpt verlichting te bieden bij spierspanning, angst, slapeloosheid, hoofdpijn, whiplash en lage rugpijn.

 

Therapie gebaseerd op thuisgebruik

Geniet van alle voordelen van een therapeutische sessie in het comfort van uw eigen huis. Of je de CranioCradle nu gebruikt in je favoriete leunstoel of in bed aan het eind van een lange dag, hij is comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Wasbaar en draagbaar, CranioCradle verzacht verkrampte en vermoeide spieren, banden en bindweefsel in je hele lichaam.

 

De CranioCradle zorgt voor een herstart van het zenuwstelsel

Dit eenvoudige kussen stimuleert je centrale zenuwstelsel en immuunsysteem om het vermogen van je lichaam om zijn natuurlijke herstelvermogen te herontdekken opnieuw op te starten. Door het gebruik van de CranioCradle vind je binnen enkele minuten natuurlijke ontspanning en comfort!

 

Hoe gebruik je de CranioCradle?

Het apparaatje wordt gebruikt voor het tijdelijk stoppen van je craniosacraal ritme, waardoor je systeem zichzelf kan “resetten”. Wanneer je lichaam op een stiltepunt komt schakelt je autonome zenuwstelsel de polariteit om van  stress-drive naar een ontspannen functie, waardoor het lichaam dieper en dieper in parasympathische dominantie komt. In deze staat wordt het lichaam in zijn zelfherstellende modus geleid, wat helpt bij hoofdpijn, nekpijn, rugpijn en het verminderen van slapeloosheid.
Om de Craniocradle te gebruiken, ga je gewoon op de grond liggen op een yogamat/deken. Plaats de hogere delen van de CranioCradle onder je hoofd, op een lijn met je oren., onder je staartbeentje en/of onder je schoudervleugels.
Je kunt ook je benen op een stoel leggen voor een grotere ontspanning. Gebruik elke positie ongeveer 5 minuten, niet langer dan 15 minuten.

 

Het  reproduceert zo goed mogelijk de zachte cupping en druk van de handen van een therapeut. De CranioCradle is gemaakt van stevig maar flexibel schuimmateriaal. Het  biedt de perfecte ondersteuning en druk die nodig is om pijnlijke plekken in het hele lichaam, met succes te behandelen. Plekken zoals hoofd, nek, lage rug, middenrug, borstkas en schouders, Hij kan zittend of liggend worden gebruikt en is licht genoeg om op reis te gebruiken.

 

Je hebt de keuze tussen Original soft tissue of Sport deep tissue.

Thuistherapie Systeem - Cranio Sacraal Kussen - Drukpunt Massage - Kussen voor Pijnverlichting -
Acupressuur, Geschikt voor: bovenrug,  nek , onderrug, rug, schouders

 

 

(3)